Webbureau i Vejle - SimplexWeb

Webbureau Vejle

SimplexWeb er et lokalt webbureau i Vejle. Vi vil gerne hjælpe jer med at få en flot, sikker og stabil hjemmeside. SimplexWeb ejes af Kasper Rugholm, en passioneret hjemmesideudvikler, der arbejder hårdt for at gøre livet nemmere for alt lige fra lokale håndværkere til institutioner i større kommuner.

Vi mener, at det skal være muligt for alle at få en flot hjemmeside, også selvom man ikke er IT-ekspert. Derfor har vi udviklet overskuelige processer, der gør det nemt for jer, at få en ny hjemmeside.

Vi har desuden udarbejdet en gratis guide, der kan hjælpe jer godt igennem de overvejelser, der skal tages inden man køber en ny hjemmeside. På den måde får I taget de rigtige beslutninger og stillet de rigtige spørgsmål (Find den gratis guide her).

Webbureauet i Vejle består af

Undgå at begå fejl når I skal købe en ny hjemmeside

Læs vores GRATIS guide og bliv hjulpet godt på vej

Vi har en række samarbejdspartnere, som vi bruger afhængigt af opgavens omfang. Vores brede vifte af samarbejdspartnere gør, at I kan få en totalløsning og kun behøver én kontaktflade, når I skal have en ny hjemmeside.

 

Fotograf

Gode billeder fra jeres virksomhed kan få jeres hjemmeside til at fremstå mere troværdig og professionel. Skal jeres nye hjemmeside have flotte billeder, samarbejder vi med en god fotograf.

 

Grafiker

Skal der bruges specielle grafiske elementer til jeres hjemmeside, har vi kontakt til en grafiker der kan hjælpe. Eksempler på grafik kan være en bannerreklame eller et nyt logo, vi laver desuden how-to illustrationer (Brugervenlig hjemmeside).

 

Tekstforfatter

Det kan være både svært og tidskrævende at skrive tekster til en hjemmeside, og mange føler sig ofter overvældet over den arbejdsbyrde teksskrivning kan være i en i forvejen travl hverdag. Vi har et godt samarbejde med en tekstforfatter, der kan tage sig af skriveprocessen for jer.

 

Programmør

I perioder med høj aktivitet samarbejder vi med en dygtig programmør.

Overvejer I en ny hjemmeside?

Det er en tillidssag at hjælpe med at bygge en hjemmeside i virksomhedens ånd. Ligger jeres virksomhed i Vejle, kommer vi gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak. Her kan vi tale om jeres ønsker og behov, og I kan blive klogere på hvad der kan lade sig gøre. Samtidig kan I lære os bedre at kende.

 

Er I ikke bosat i Vejle kan vi naturligvis også hjælpe. Vi tager ud til kunder i det meste af Syd- og Midtjylland, men tager også gerne en uforpligtende snak omkring jeres behov og ønsker over telefonen.

Ny hjemmeside Vejle
webudvikler i Vejle

Vores referencer

Vi har lavet mange hjemmesider. Vores kunder tæller lige fra små håndværkere til institutioner i større kommuner. Vi bl.a. hjulpet Hadsten og Hammel kulturhuse i Faverskov Kommune med deres nye hjemmesider.

 

I kan se flere referencer her.

Udvalgte fordele hos os

Fremtidssikret og driftsikker hjemmeside

En hjemmeside er ligesom et hus. Den skal bygges på en stabil platform for at det bliver godt. Vi laver vores hjemmesider i hjemmesidesystemet WordPress. WordPress danner i dag grundlag for over 74 millioner hjemmesider verden over. Der er derfor tale om et gennemtestet stykke software, og dermed meget driftsikker. Samtidig udvikles der løbende på hjemmesidesystemet, hvilket gør at en hjemmeside i WordPress er sikret langt ud i fremtiden.

Sikker og stail

Vi ønsker ikke, at I skal opleve at få besøg af ubudne gæster på jeres hjemmeside. En hjemmeside der får besøg af en hacker risikere ofte at blive udsat for uønskede tekster, links eller andre ubehageligheder. I nogle tilfælde bliver hjemmesiden endda helt ubrugelig og skal opsættes fra bunden igen. Derfor tilbyder vi at holde jeres hjemmeside sikker og opdateret. Herudover tager vi backups, så vi altid kan gendanne jeres indhold, skulle der ske et uheld.

 

En klar proces 

Indgår vi en aftale om udvikling af en ny hjemmeside, udarbejder vi en klar procesbeskrivelse af de enkelte trin, I skal igennem. For hvert trin vil der være en dato, så I ved, hvornår I skal bidrage med noget. Med den i hånden ved I præcist, hvad I kan forvente og hvornår I kan forvente det. Prisen på jeres hjemmeside udarbejdes ud fra disse krav og ændrer sig ikke, med mindre I ønsker at få tilføjet yderligere ting til listen omkring design, funktionalitet eller indhold. Vi laver aftaler, der holder, så I altid ved, hvad I har at forholde jer til.

 

Mobilvenligt design

I dag foregår over 50% af alle søgninger på Google via mobile enheder. For at jeres besøgende får den bedst mulige oplevelse, når de besøger hjemmesiden fra mobile enheder, er alle vores hjemmesider lavet i et mobilvenligt design.

 

Nemme brugerguides

Mange vil gerne selv kunne rette og opsætte tekster på deres hjemmeside. Når vi har lavet en hjemmeside til jer, får I tilsendt en guide, som beskriver de 10 mest anvendte funktioner, I har brug for. Guiden er desuden indarbejdet i administrationsmodulet på hjemmesiden, så den altid er lige ved hånden, når I har brug for det. Og har I spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 22 352 353 eller skrive.

 

SEO-optimering

Det er vigtigt, at jeres kunder kan finde jeres nye hjemmeside. Vi kan hjælpe med søgemaskineoptimering, så jeres lokale kunder kan finde jer på Google.

 

Tilfredshedsgaranti.

Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse. Med vores tilfredshedsgaranti får I en sikkerhed for, at I bliver tilfreds med vores arbejde. Er I ikke tilfreds med de designudkast, vi præsentere, kan I til en enhver tid opsige samarbejdet.

Undgå at begå fejl når I skal købe en ny hjemmeside

Læs vores GRATIS guide og bliv hjulpet godt på vej

Er I i tvivl, om hvordan I kommer videre?

Vi har udviklet en guide til, hvad man skal være opmærksom på, når man skal købe en ny hjemmeside – og den er helt gratis. Med denne guide i hånden, kan I være sikkre på at få stillet de rigtige spørgsmål til jeres hjemmesideudvikler og få den stabile og fremtidssikre hjemmeside, I ønsker.

I kan hente den gratis guide her.

Bliv ringet op for en uforpligtende snak