Professionel hjemmeside

En hjemmeside som I vil have den
N

Professionel hjemmeside i et mobilvenligt design – skræddersyet til jeres virksomhed

N

Søgemaskinevenlig

N

Fremtidssikret

N

Brugervenlig og ukompliceret

N

Opdatering og sikkerhedsback-up

N

Fast køreplan og fastepriser

N

Tilfredshedsgaranti

Professionel hjemmeside

Mobilvenligt design – skræddersyet til jeres virksomhed

Undgå at begå fejl når I skal købe en ny hjemmeside

Læs vores GRATIS guide og bliv hjulpet godt på vej

Når en person kommer ind på en hjemmeside, er der kun få sekunder til at gøre et godt førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt, at I har en professionel hjemmeside som er indbydende og lavet ud fra virksomhedens værdier. Har I allerede en hjemmeside og logo, kan vi tage udgangspunkt i det nuværende farvevalg, så I får en hjemmeside der er baseret på en nutidig platform og i en stil der passer nutidens kunder, men stadig bevarer virksomhedens ånd og dermed er genkendelig for jeres eksisterende kunder.

Når vi laver jeres hjemmeside design tager vi udgangspunkt i de ting i fortæller om virksomheden og den grafik i foretrækker, således vil farver og grafik på jeres nye hjemmeside komme til at gå op i en højere enhed.

Jeres hjemmeside skal være præcist, som I vil have den. Derfor designer vi indtil I har opnået det resultat, I ønsker.

Det er vigtigt at jeres nye hjemmeside ser godt ud på mobiltelefoner og tablets, da flere og flere foretager søgninger på sådanne enheder. Faktisk har Google annonceret, at antallet af søgninger via mobile enheder nu ligger på omkring 50%. Vores skræddersyede hjemmesider ser også godt ud på mobile enheder, således at jeres kunder får den bedst mulige oplevelse, uanset hvordan de finder frem til jer. I kan teste om jeres hjemmeside er mobilvenlig her.

Søgemaskinevenlig

Det er vigtigt at jeres kunder kan finde jer, når de foretager en søgning på de produkter eller services i udbyder. Med en professionel hjemmeside får jeres virksomhed hjælp til at blive mere synlig i Google og andre søgemaskiner. I opnår de bedste resultater i søgemaskinerne når hver enkelt side på jeres hjemmeside er opsat rigtigt. Dette er med i prisen ved i køb af en professionel hjemmeside.

Professionel hjemmeside design
Professionel hjemmeside website

Fremtidssikret

En hjemmeside bør ikke være noget, man skal udskifte særligt ofte, da det både er en omkostningstung og tidskrævende proces. Det er derfor vigtigt, at jeres nye hjemmeside er fremtidssikret og bygget på en solid platform.

Hos SimplexWeb bygger vi samtlige af vores hjemmesider på verdens mest udbredte platform, WordPress. Det anslås, at hver 5. hjemmeside i dag er bygget i WordPress, hvilket gør dette til en yderst stabil og gennemtestet løsning. Samtidig er WordPress yderst fleksibel, hvilket betyder, at det er muligt at tilføje nye funktioner til jeres hjemmeside på et senere tidspunkt.

Med os som samarbejdspartner får I således en fremtidssikret og stabil løsning, som jeres virksomheden kan få glæde af mange år frem i tiden.

Brugervenlig og ukompliceret

Mange ønsker selv at kunne rette og tilføje nyt indhold til deres hjemmeside. Vi synes, at dette skal være en nem og ukompliceret proces. Med vores hjemmesider er det lige til at gå til at rette og tilføje indhold, og man behøver ikke at være IT-ekspert. Er I vante til at skrive i et tekstbehandlingsprogram, vil der ikke være nogen problemer.

For at gøre dette endnu nemmere får jeres virksomhed tilsendt en guide ved overlevering af den færdige hjemmeside. Her kan I læse om, hvordan man udfører de 10 mest almindelige funktioner, herunder:

• Ændring teksten på hjemmesiden.
• Tilføjelse af billeder på hjemmesiden.
• Tilføjelse af nye sider på hjemmesiden.
• Tilføjelse af nye menupunkter.
• Ændring af eksisterende menupunkter.
• Installation af nye funktionalitet på hjemmesiden.

Vores guides er desuden integreret i administrationsmodulet på vores hjemmesider, så de er lige ved hånden, når I har brug for det.

Tryk på firkanten til højre for at se videoen i fuld størrelse. Tryk på ESC-knappen for at gå ud af videoen igen.

Fast køreplan og faste priser

Undgå at begå fejl når I skal købe en ny hjemmeside

Læs vores GRATIS guide og bliv hjulpet godt på vej

Det skal være nemt og overskueligt at få en ny hjemmeside. Hos SimplexWeb gør vi meget ud af at skabe et overskueligt forløb, så I ved, hvad I kan forvente.

På et indledende møde gennemgår vi jeres behov til design og funktionalitet og på baggrund heraf udarbejder vi en specifikation af jeres krav, som I får sendt til godkendelse. Prisen på jeres hjemmeside udarbejdes ud fra disse krav og ændrer sig ikke, med mindre I ønsker at få tilføjet yderligere ting til listen omkring design, funktionalitet eller indhold.

Når vi kender specifikationerne for jeres hjemmeside udarbejder vi en fast køreplan, som I får tilsendt. I denne køreplan kan I følge med i, hvad der sker hvornår. Samtidig kan I læse, hvad I skal levere på hvilke tidspunkter. Se vores proces for køb af en ny hjemmeside her.

Opdatering og sikkerhedsback-up

Det er vigtigt at jeres hjemmeside er sikret mod hackerangreb, således at der det kun er jer bestemmer siden indhold. Skulle der opstå uheld på hjemmesiden, f.eks. i form af hackerangreb eller teknisknedbrud, er det vigtigt at indholdet og siden er sikkerhedskopieret, så alt nemt kan genskabes.

Med i prisen på vores skræddersyede hjemmesider er ét års gratis opdatering og backup. Det betyder, at vi altid sørger for, at jeres hjemmeside er sikret optimalt, og at alle sikkerhedshuller lukkes, så snart de opdages. Samtidig sørger vi for, at siden og dens indhold altid er sikkerhedskopieret, således at vi kan gendanne siden, skulle uheldet være ude.

På samme måde kan vi også genskabe sider eller andre indholdselementer, hvis I skulle få dem slettet ved et uheld, når I arbejder på hjemmesiden.

Så med os som samarbejdspartner er jeres hjemmeside altid i trygge hænder.

Sikkerhedsback-up af hjemmeside
Professionel hjemmeside design

Tilfredshedsgaranti

Vi vil være sikre på, at I bliver fuldt tilfredse med jeres hjemmeside, hvorfor vi også tilbyder tilfredshedsgaranti. Når vi laver jeres designudkast til en ny hjemmeside, bliver vi ved indtil I er tilfredse. Med tilfredshedsgarantien i hånden, kan I altid kan springe fra i processen og få jeres indskud tilbage, såfremt I ikke kan lide nogen af de designudkast, vi kommer med.

Således ved I nøjagtigt, hvad I kan forvente, og hvad I får, hvornår og til hvilken pris.

Priseksempel for en professionel hjemmeside

Dette er et eksempel på, hvad I får ved køb af en en professionel hjemmeside:

N

2 timers indledende møde.

Pris 1.200 kr.

N

Uendeligt antal designjusteringer.

Pris 1.800 kr.

N

Mobilvenligt design – skræddersyet til jeres virksomhed.

Pris 5.820 kr.

N

Opsætning af WordPress-hjemmeside på et webhotel.

Pris 1.995 kr.

N

Opsætning af 10 stk undersider.

Pris 2.000 kr.

N

Galleriside – visning af referencer.

Pris 1.500 kr.

N

Sikkerhedspakke.

Pris 2.500 kr.

N

On-page SEO-optimering af op til 10 sider.

Pris 2.700 kr.

N

5-10 generelle stock photos i høj kvalitet.

Pris 1.500 kr.

N

Kontaktformular.

Pris 300 kr.

N

2 timers opstartssupport.

Pris 600 kr.

N

1 års serviceaftale inkl. hosting, back-up, opdateringer og 6 e-mails adresser til virksomheden.

Pris 3.588 kr.

25.803,- kr. ex. moms.

 

Hjemmesiden leveres med vores indarbejdede guide, hvor I finder vejledning til de 10 mest anvendte funktioner i WordPress.

Dette er, hvad I selv skal stå for, når I vælger en professionel hjemmeside

Med en professionel hjemmeside er det eneste, I skal stå for, at skrive tekster og levere billeder, hvis I vil have flere end de 5 – 10 billeder, vi finder til jer.

Bliv ringet op for en uforpligtende snak