Komplet hjemmeside

En hjemmeside som I vil have den - vi varetager alle delelementer i processen
N

Komplet hjemmeside – alt er inkluderet

N

Mobilvenligt design – skræddersyet til jeres virksomhed

N

Søgemaskinevenlig

N

Fremtidssikret

N

Brugervenlig og ukompliceret

N

Opdatering og sikkerhedsback-up

N

Fast køreplan og fastepriser

N

Tilfredshedsgaranti

komplet hjemmeside

Komplet hjemmeside – alt er inkluderet

Undgå at begå fejl når I skal købe en ny hjemmeside

Læs vores GRATIS guide og bliv hjulpet godt på vej

Med vores komplet hjemmeside laver vi en hjemmeside til jer, der tager udgangspunkt i jeres virksomheds værdier og ønsker og som giver jeres besøgende et godt førstegangsindtryk. I får en hjemmeside som på professionel og indbydende vis, præsenterer jeres firma og medarbejdere, og der igennem kan hjælpe jer til af få flere kunder. Samtidig er hjemmesiden fremtidssikret og driftsikker, og I skal dermed ikke tænke på vedligeholdelse.

Med til en ny hjemmeside hører tekster og billeder. Dette er sammen med hjemmesidens design med til at give den besøgende en god oplevelse. Det kan være både vanskeligt og tidskrævende selv at tage gode billeder og skrive gode tekster til en hjemmeside, især hvis det ikke er noget, man er vant til at gøre.

Vælger I en komplet hjemmesideløsning er tekstforfatning samt fotografering inkluderet i prisen. Vi samarbejder med dygtige tekstforfattere og fotografer, som vil kunne hjælpe jer med at få den rigtige historie frem på jeres hjemmeside. I skal blot give nogle input
på et indledende telefonmøde.

Med vores totalløsning kan i således trygt lade os om at udarbejde jeres nye hjemmeside.

Mobilvenligt design – skræddersyet til jeres virksomhed

Det behøver ikke at være en total omvæltning at få en ny hjemmeside. Har I allerede en hjemmeside og logo, kan vi tage udgangspunkt i det nuværende farvevalg, så I får en hjemmeside der er baseret på en nutidig platform og i en stil der passer nutidens kunder, men stadig bevarer virksomhedens oprindelige ånd og således stadig er genkendelig for eksisterende kunder. Når vi laver jeres hjemmesidedesign tager vi udgangspunkt i de ting I fortæller om virksomheden og indarbejder dette i det designmæssige og grafiske udtryk, så det hele kommer til at gå op i en højere enhed.

Jeres hjemmeside skal holde i mange år og være præcist, som I vil have den. Derfor designer vi, indtil I har opnået det resultat, I ønsker.

Det er vigtigt at jeres nye hjemmeside ser godt ud på mobiltelefoner og tablets, da flere og flere foretager søgninger på disse enheder. Google har annonceret, at antallet af søgninger via mobileenheder nu ligger på omkring 50%. Vores skræddersyede hjemmesider ser også godt ud på mobile enheder således, at jeres kunder får den bedst mulige oplevelse uanset, hvordan de finder frem til jer.

komplet hjemmesideløsning

Fremtidssikret og stabil hjemmeside

komplet hjemmeside i WordPress

Det er tidskrævende og omkostningstungt at få en ny hjemmeside, og det bør derfor ikke være noget, der skal udskiftes særligt ofte. Den bedste måde at fremtidssikre en hjemmeside på er ved at bygge den på en solid platform, hvor det samtidig er muligt at tilføje nye funktioner hen ad vejen.

Når I køber en hjemmeside hos os, bygger vi den på verdens pt. mest anvendte hjemmesideplatform, WordPress. I skrivende stund anslås det, at 20% af alle hjemmesider er bygget i WordPress. Med WordPress får I derfor en gennemtestet og solid løsning, som jævnligt opdateres. WordPress vil samtidig give jer en fremtidssikret løsning, da det vil være muligt at tilføje nye funktioner til hjemmesiden hen ad vejen.

Med en hjemmeside hos os får I således en hjemmeside, der er bygget på en solid og fremtidssikret platform.

Søgemaskineoptimeret

Med en komplet hjemmeside får jeres virksomhed hjælp til at blive mere synlig i Google og andre søgemaskiner, når jeres kunder søger på jeres ydelser i lokalområdet. For at opnå bedre resultater i søgemaskinerne er det vigtigt at hver side på jeres hjemmeside er opsat rigtigt, hvilket er med i prisen når i køber en komplet hjemmeside.

hjemmeside søgemaskineoptimering

Ukompliceret at gå til

Tryk på firkanten til højre for at se videoen i fuld størrelse. Tryk på ESC-knappen for at gå ud af videoen igen.

Det skal være nemt og hurtigt at rette indhold på en hjemmeside, når I af og til har brug for dette. Hos os får I en hjemmeside, hvor det er simpelt og ukompliceret for almindelige mennesker uden IT-baggrund, at udføre de mest basale funktioner på en hjemmeside. Kan I finde ud af at klikke rundt på en hjemmeside, og er I vante til at bruge et tekstbehandlingsprogram, kan I nemt lære at tilføje og rette indhold på vores hjemmesider.

For at hjælpe jer på vej vil I sammen med jeres nye hjemmeside modtage en guide, hvor I kan finde vejledning til, hvordan de 10 mest almindelige funktioner på hjemmesiden udføres. Guiden er desuden indbygget i administrationen af jeres hjemmeside, så den altid er lige ved hånden, når I f.eks. skal rette teksten på en side.

I guiden vil I bl.a. finde anvisninger til følgende funktioner:

• Ændring af teksten på hjemmesiden
• Tilføjelse af billeder på hjemmesiden
• Tilføjelse af nye sider på hjemmesiden
• Tilføjelse af nye menupunkter
• Ændring af eksisterende menupunkter
• Installation af ny funktionalitet på hjemmesiden.

Opdateret og sikkerhedskopieret

Totalløsning hjemmeside

Der findes mange forfærdelige historier om hackere, der har angrebet og slettet hjemmesider, eller som har stjålet information og solgt det videre.

Har det angrebne firma ikke sørget for at have en sikkerhedskopi af hjemmesiden, kan det være vanskeligt og tidskrævende at gendanne hjemmesiden, som den var. Omvendt ville mange af sådanne angreb faktisk helt kunne undgås ved at holde hjemmesidens software opdateret.

Med os som samarbejdspartner sørger vi for, at jeres hjemmeside altid er opdateret. Med i prisen på vores komplet hjemmeside får I ét års drift af jeres hjemmeside – det vil sige, at vi i ét år står for at sikre jeres hjemmeside optimalt ved at holde den opdateret samt tage jævnlige sikkerhedskopier.

I er derfor sikret i tilfælde af at uheldet er ude, da vi hurtigt kan gendanne jeres hjemmeside, som den så ud tidligere. Skulle I være uheldige at slette sider eller andet indhold på hjemmesiden, vil vi også kunne gendanne dette.

Undgå at begå fejl når I skal købe en ny hjemmeside

Læs vores GRATIS guide og bliv hjulpet godt på vej

Fast køreplan og faste priser

Selv om I ønsker en komplet hjemmeside, skal I have en pris, I kan forholde jer til. Ikke en ca. pris, der er baseret på timer, men en nøjagtig pris på den opgave, der er aftalt. Vores priser er baseret på jeres behov og ønsker til funktionalitet, indhold og design på siden. I den indledende fase af udviklingsprocessen tager vi en snak om disse ting og laver en kravspecifikation. Med mindre I senere ønsker at ændre på ting i kravspecifikationen, forbliver prisen som aftalt.

Vi gør desuden en dyd ud af at gøre udviklingsprocessen af en hjemmeside så overskuelig for jer som muligt. Derfor får I ved aftaleindgåelse en fast køreplan, der beskriver hvert trin i udviklingsforløbet. Køreplanen fortæller også, hvad og hvornår I skal bidrage med noget. Se hvordan udviklingsforløbet for hjemmesiden vil være her.

Med SimplexWeb ved I altid, hvad I får, hvornår I får det, og hvad det kommer til at koste jer.

Tilfredshedsgaranti på hjemmeside

Tilfredshedsgaranti

Vi vil være sikre på, at I bliver fuldt tilfredse med jeres hjemmeside, hvorfor vi også tilbyder tilfredshedsgaranti. Når vi laver jeres designudkast til en ny hjemmeside, bliver vi ved indtil I er tilfredse. Med tilfredshedsgarantien i hånden, kan I altid kan springe fra i processen og få jeres indskud tilbage, såfremt I ikke kan lide nogen af de designudkast, vi kommer med.

Support i opstartsfasen

For at sikre, at I kommer godt i gang med jeres nye hjemmeside, får I ved overdragelsen af hjemmesiden en grundig indføring i, hvordan jeres nye hjemmeside fungerer, og hvordan I bruger hjemmesiden. På mødet vil vi bl.a. gennemgå, hvordan I:

N

Retter i tekster.

N

Indsætter nye tekster.

N

Sætter billeder på siden.

N

Rette i menupunkter.

N

Tilføjelse af SEO for nye tekster.

N

Oprettelse af nye brugere til hjemmesiden.

N

Ændring af kodeord for brugere på hjemmesiden.

N

Sletning af brugere på hjemmesiden.

I vil således blive klædt godt på til at bruge jeres nye hjemmeside.

Hjemmeside support
Google Analytics til hjemmesider

Information omkring de besøgenes adfærd på hjemmesiden

Det kan være værdifuldt for jer at se hvordan de besøgende på jeres hjemmeside agere og hvilke søgeord de bruger til at finde frem til jer. Denne information kan I f.eks. bruge til at skrive nyheder om emner, I ved mange af de besøgende læser ofte. Oplysningerne kan også bruges til at gøre jeres hjemmeside mere brugervenlig, hvis I f.eks. kan se at mange besøgende forlader en specifik side.

Med en komplet hjemmeside får I opsat Google Analytics og Google Webmaster tool, der kan hjælpe jer til at få et bedre indblik i, hvad de besøgende foretager sig på jeres hjemmeside. Information I kan anvende til at give dem en bedre oplevelse, hvilket i sidste ende kan betyde at de vælger at blive kunde hos jer.

Priseksempel for en komplet hjemmeside

Med vores komplette hjemmesideløsning skal I ikke stå for noget. Vi sørger for at lige fra at skrive tekster og tage billeder til at designe og udvikle jeres hjemmeside.

Dette er et eksempel på, hvad I får ved køb af en en komplet hjemmeside:

N

2 timers indledende møde.

Pris 1.200 kr.

N

Mobilvenligt design – skræddersyet til jeres virksomhed.

Pris 5.820 kr.

N

Uendeligt antal designjusteringer.

Pris 1.800 kr.

N

Opsætning af WordPress-hjemmeside på et webhotel.

Pris 1.995 kr.

N

Opsætning af 10 stk undersider.

Pris 2.000 kr.

N

Galleriside – visning af referencer.

Pris 1.500 kr.

N

Tilknytning af blog.

Pris 950 kr.

N

Sikkerhedspakke.

Pris 2.500 kr.

N

Tekstskrivning af professionel skribent. (Der skrives i gennemsnit 700 ord pr. side).

Pris 4.200 kr.

N

3-5 billeder af virsomheden taget af en professionel fotograf.

Pris 4.650 kr.

N

5-10 generelle stock photos i høj kvalitet.

Pris 1.500 kr.

N

On-page SEO-optimering af op til 10 sider.

Pris 2.700 kr.

N

Facebook-banner, der passer til hjemmesidens design.

Pris 2.000 kr.

N

Link til sociale konti.

Pris 600 kr.

N

Tilpasset kontaktformular.

Pris 1.800 kr.

N

Tilpasset kontaktformular.

Pris 1.800 kr.

N

Tilføjelse og tilknytning af Google Analytics.

Pris 2.000 kr.

N

Tilføjelse af Google Webmaster tools.

Pris 1.750 kr.

N

2 timers opstartssupport.

Pris 1.200 kr.

N

1 års serviceaftale inkl. hosting, back-up, opdateringer og 6 e-mails adresser til virksomheden.

Pris 3.588 kr.

47.803,- kr. ex. moms.

 

Hjemmesiden leveres med vores indarbejdede guide, hvor I finder vejledning til de 10 mest anvendte funktioner i WordPress.

Bliv ringet op for en uforpligtende snak