Flot og billig hjemmeside

N

Billig hjemmeside i et mobilvenligt design

N

Fremtidssikret og driftsikker

N

Ukompliceret at anvende

N

Adgang til hjælp og vejledninger

N

Fast køreplan og faste priser

Billig hjemmeside

Ønsker jeres virksomhed en driftsikker og fremtidssikret hjemmeside, uden at det skal koste en formue, kan vi hjælpe jer.

Når I vælger vores billige hjemmeside, får I et gennemtestet og gennemprøvet koncept. I kan benytte en af vores seks forskellige designskabeloner. Se vores designskabeloner her.

Har I brug for en simpel hjemmeside, vil vores billige hjemmesideløsning, således dække i de fleste tilfælde. Siderne har desuden den fordel, at funktionaliteten og antallet af undersider kan udbygges i takt, med at behovet opstår.

Alle skabeloner kan tilpasses med billeder, så hjemmesiden passer jeres specifikke branche.

Skabelonerne opfylder de grundlæggende behov, en virksomhed skal have dækket, og indeholder bl.a.:

Forside

En "om os" side

En side med en oversigt over produkter og ydelser

Kontaktside

Referenceside

I dag foregår over halvdelen af alle søgninger på Google via mobile enheder

Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe

Mobilvenligt design

De designs, I kan vælge imellem, er naturligvis alle lavet, så de ser godt ud på mobiltelefoner og tablets. Det betyder at jeres nuværende og potentielle kunder vil få en god oplevelse, også når de besøger jeres hjemmeside på en mobiltelefon eller tablet (Ønsker I at se om jeres hjemmeside er mobilvenlig kan I gøre det her).

 

Hvis I kan lide en skabelon, men ønsker at få lavet modifikationer til den, kan dette også lade sig gøre. Prisen herpå vil afhænge af rettelserne og vil blive afregnet ud fra vores timepris. Vi vil dog give jer et fast tilbud på ændringerne, så I ved præcis, hvilken pris I kan forvente.

 

billig hjemmeside pris

Få en fremtidssikret og driftsikker hjemmeside

For at opnå den bedste driftsikkerhed er det vigtigt, at jeres hjemmeside bliver bygget på en stabil og afprøvet platform. Vi bygger vores kunders hjemmesider i WordPress. WordPress er den mest udbredte tekniske platform til hjemmesider på nettet og er i dag motoren i omkring 20 % af alle hjemmesider – lige fra små personlige hjemmesider til store, avancerede løsninger. Der er således tale om en yderst stabil og gennemtestet platform.

 

Jeres hjemmeside bliver desuden fremtidssikret, idet I kan udvide den med ny funktionalitet, hvis jeres virksomhed på et senere tidspunkt skulle få brug for dette.

tilbud hjemmeside

Tryk på firkanten til højre for at se videoen i fuld størrelse. Tryk på ESC-knappen for at gå ud af videoen igen.

Brugervenlig og nem adgang til hjælp

Valget af WordPress som platform for jeres nye hjemmeside betyder også, at det bliver nemt for jer at opdatere og vedligeholde hjemmesidens indhold, efter at I har fået den overdraget. Uanset om I har brug for at rette tekster og billeder eller tilføje nye undersider på jeres hjemmeside, er vores hjemmesider lige til at gå til. Kan man skrive i et tekstbehandlingsprogram, er det også muligt at anvende vores hjemmesider. For at gøre det endnu nemmere for jer får I en guide ved overlevering af hjemmesiden. Her kan I læse, hvordan I udfører de 10 mest anvendte funktioner i WordPress.

I guiden finder I bl.a. vejledning om, hvordan I:
Ændrer teksten på hjemmesiden
Tilføjer billeder på hjemmesiden
Tilføjer nye sider på hjemmesiden
Tiltøjer nye menupunkter
Ændrer eksisterende menupunkter
Installerer ny funktionalitet på hjemmesiden.

 

Herudover har vi også gjort guiden tilgængelig i administrationsmodulet på hjemmesiden, således at den altid er lige ved hånden, når I skal arbejde på siden.

Få GRATIS adgang til en af vores testsider og prøv selv, hvor nemt det er at rette i tekster, tilføje billeder mm..

Fast køreplan og faste priser

Der skal ikke være nogen skjulte overraskelser ved at købe en hjemmeside. I skal vide, præcist hvad I får, hvornår I får det, og hvad det vil koste.

 

I den indledende fase af hjemmesidekøbet tager vi en snak med jer om jeres behov i forhold til design, funktionalitet og indhold. Ud fra disse tre elementer udarbejder vi en pris. Denne pris er fast og bliver ikke ændret, med mindre I undervejs ønsker at ændre i den oprindelige aftale.

 

Samtidig får I tilsendt en køreplan for hvert trin i processen, og en tidsplan for, hvornår I kan forvente, at hvert trin er færdigt. Denne køreplan vil også fortælle jer, hvornår I skal bidrage med noget til processen, og hvad I skal bidrage med. I kan finde en detaljeret beskrivelse af selve processen ved køb af en billig hjemmeside her.

bedste billige hjemmeside

Priseksempel på en billig hjemmeside

Med en billig hjemmeside bliver jeres virksomhed flot repræsenteret på nettet med et design, der er testet og gennemprøvet.

 

Dette er, hvad I får ved køb af en billig hjemmeside:

N

30 min. indledende møde pr. telefon.

Pris 300 kr.

N

Valg af en mobilvenlig designskabelon.

Pris 995 kr.

N

Opsætning af WordPress-hjemmeside på et webhotel.

Pris 1.995 kr.

N

5 undersider (Forside, Ydelser, Om Os, Referencer, Kontakt Os).

Pris 1.000 kr.

N

5 standardbilleder i høj kvalitet til forsiden.

Pris 750 kr.

5.640,- kr. ex. moms.

 

Hjemmesiden leveres med vores indarbejdede guide, hvor I finder vejledning til de 10 mest anvendte funktioner i WordPress.

Få GRATIS adgang til en af vores test sider og prøv selv hvor nemt det er at rette i tekster, tilføje billeder mm..

Dette skal I selv stå for ved køb af en billig hjemmeside

Følgende skal I selv skal stå for med en billig hjemmeside:

M

Tekster til forsiden.

M

Tekster og billeder til siden ”Om Os”.

M

Tekster og billeder til siden ”Produkter eller ydelser”.

M

Tekster og billeder til siden ”Referencer”.

Ud over tekster og billeder er en vigtig del af en hjemmeside også det såkaldte on-page SEO, der gør, at hjemmesiden nemmere kan findes i Google. Kan I ikke selv stå for opsætningen af denne del, kan vi naturligvis også hjælpe med dette. Vores priser for opsætning af on-page SEO er 320 kr. ex. moms pr side.

Relevante tillægsydelser

Ønsker I at få justeret designet af vores skabeloner, kan vi være behjælpelige med det. Dette vil ske til vores timepris, som er 600 kr. ex. moms.

 

Det er desuden muligt at tilføje mere funktionalitet såsom opsætning af nyhedsbrev, tilføjelse af en blog eller vores sikkerhedspakke til hjemmesiden. Ønsker I, at vi skal stå for den tekniske vedligeholdelse, herunder back-up af hjemmesiden, kan vi også hjælpe med dette.

 

I kan finde de ting, vi ellers kan hjælpe med, her. Finder I ikke, hvad I søger, så skriv endelig til os her, vi vil helt sikkert kunne hjælpe jer.

 

Bliv ringet op for en uforpligtende snak